Äntligen en ny ebutik för tavlor!

Tavlor är en av de mest underskattade dekorationerna i ett hem. Förr i tiden så köptes alltid tavlor i stora eleganta konstföreställningar. Du kom di blev bjuden på en bricka champagne för att sedan titta på all världens tavlor. mynewart.se här precis börjat en digital revolution på marknaden, du behöver inte längre niga och skaka hand med en skäggig konstnär. Du kan titta på tavlor från badkaret, till och med så att du kan börja med ett inköp när du sitter i samma rum som tavla ska finnas i.

En bra sak att tänk på är att det finns flera olika sorters tavlor för ditt hem. Det finns abstrakt konst, litografier tillsammans är det egentligen bara olika sorters tavlor. En tavla som köps via en butik på nätet behöver inte längre vara 20 x 20 centimeter. Det tavlor säljs idag har stora översvallande motiv och det är inte sällan målade i olja eller akryl. Emballering av en sådan tavla var något som det kämpades med länge hos logistikföretagen. Nu är det nya tider och nya krav från kunderna. Det finns inte längre någon som har problem ed att skicka tavlor hem till privatpersoner och företag längre.

Resan mynewart.se har gjort är enorm och kunderna har börjat trilla in och handla. Det är inte längre en hobby utan en företag som lyckats sälja fantastiska tavlor till ett pris som gör att varje konstsamlare blir grön i ansiktet av avund. Tavlor är inte längre något som bara finns för de rika och de som har tiden att gå på vernissage och klunka rödvin tillsammans med kultureliten. Vart hem ska ha en tavla enligt mynewart.se om vi tar det utifrån de som faktiskt kan leverera.

Men hur lyckas ett förtag med en sådan här idé? Det är många faktorer som spelar in. Först gjorde s det kundundersökningar och vi fick senare se att det fanns en dold marknad. Alla vill inte samla på sig tavlor med motiv från IKEA. Det finns en stor våg av heminredare i Sverige som suktar efter butiker som är specialister på att dekorera hemmen på¨ett sådant sätt som inte kunnat göras förut. Fleratalet av dessa har uttryckt att mynewart.se är precis vad som behövdes. Tavlor är något som länge underskattats och det är inte sällan som folk är villiga att lägga en hel del pengar på något fint som pryder deras väggar under flera år. Sen finns det en trevlig bisak och det är att konst ökar i värde.